1 maart 2012 – 14.00 uur- Het plein Den Haag!

De dag van verandering!

1 maart de dag waarop we aan gaan geven dat we het simpelweg genoeg vinden. We kunnen nog wel langer blijven versplinteren in tal van demonstraties met een lage opkomst maar dat is weinig zinvol. Laten we gaan werken aan een demonstratie met uiteindelijk een opkomst die zo groot is dat we verandering kunnen gaan eisen.

Momenteel merken wij van Owjob dat zo’n beetje iedere burger die wij spreken gevoelens van onmacht, verdiet, ongeloof, woede en frustratie heeft. Wat er wereldwijd zich aan het openbaren is gaat aan geen mens meer voor bij. Een wereld waarin we van een beschaving spreken terwijl de binnenkant van een termietenheuvel waarschijnlijk momenteel beschaafder is als de mensheid.

Het is duidelijk. We zijn tegen internetcensuur, acta, esm, esff, imf, banken, corruptie, oneerlijke verrijking, machtsmisbruik, criminaliteit, moordenaars, verkrachters, oorlog, pedofielen, slavernij, discriminatie, ruzie, achterklap en alles wat daar tussen in zweeft. We zijn tegen een opgelegd systeem waarin een bestuurlijke macht zonder mogelijkheid tot afstoppen maar beslissingen kan blijven nemen terwijl het alleen maar meer uit de hand loopt.

Kortom we zijn tegen onrecht in welke mate dan ook. Wij vinden dat wij als mens zijnde het voor elkaar moeten krijgen om het anders te doen. “World peace is possible!”

Maar voordat we nu echt met oplossingen gaan komen en gaan roeptoeteren dat wij de wijsheid in pacht hebben lijkt het ons handig te laten zien massaal,  dat er ook iets moet gaan stoppen.

Het is duidelijk! Democratie is niet meer eerlijk, overheden zitten zo ongeveer allemaal 30 tot 40 jaar aan de macht en de wereld is een gekkenhuis.

Vanaf 1 maart zullen wij als groep individuen iedere donderdag middag op het plein in Den Haag gaan laten zien dat wij het niet meer eens zijn met het huidige systeem en graag willen praten over een nieuw systeem. Het liefst snel.

Ongeacht van welke komaf of groepering je bent verzoeken wij iedereen die momenteel vind dat zaken zo niet langer kunnen en dat er dus SNEL verandering moet komen uit eigen persoon mee te doen aan deze demonstratie.

Er is geen organisatie en leiding omdat we allen daar gaan staan uit ons eigen individu. Samen natuurlijk met de samenvattende factor dat we allen verandering willen in een systeem dat niet meer past momenteel.

Zaken als: oproepen tot geweld, discriminatie, racisme, sexualiteit en minachting worden niet gewaardeerd. We gaan er van uit dat genoeg mensen capabel zijn te weten hoe zichzelf te gedragen. We gaan daar namelijk staan voor een betere wereld waar meer gelijkheid, eerlijkheid en respect zullen gelden voor iedereen.

Dronkenschap, stokerij, harddrugsgebruik worden niet gewaardeerd. Zonodig word de politie ingeschakeld omdat we willen staan voor een betere wereld op een normale manier.

We verbieden uiteraard niemand wat, maar we vragen wel iedereen de simpele grenzen van wat basale normen en waarden te respecteren.

Wil je trommelen? Prima neem je Djembee mee! Wil je een spandoek maken ? Doen en toon je ongenoegen. Wil je wat zeggen voor de camera? Prima er zijn verschillende cameramensen en livestreams aanwezig. Wil je een mike check  doen probeer het uit.

Het gaat erom dat we maar eens ophouden met het zoeken van structuur en allemaal persoonlijk maar eens ons algehele ongenoegen gaan uiten. Op een respectvolle en vreedzame manier.

Want momenteel zijn we met zijn allen de beste stuurlui die aan wal staan.

Owjob roept ieder mens op om als individu zijn ongenoegen te komen uiten op het plein te Den Haag. Meerdere individuen maken een groep die gezamelijk een samenvattende gedachte hebben.

Het moet anders en wel nu. Wij eisen verandering.

Dus boor al je contacten aan! Maak 1 maart viral en laten we allemaal gaan zorgen dat wij als persoon in ieder geval een vuist maken, tegen wat er allemaal in de wereld gebeurt.

Spam je te pletter! We zien je daar in Den Haag op 1 maart!

We verzoeken ook iedereen zijn vrienden uit te nodigen. Laten we gaan zorgen dat inderdaad grenzen vervagen en wij als mens weer leren met elkaar om te gaan.

Omdat we het waard zijn. We willen graag een opkomst van minimaal 100 000 man!

Want mensen… we moeten gaan laten zien dat we meer waard zijn dan de manier waarop we wereldwijd voor de gek gehouden worden.

Oproep tot revolutie!

Dit gaat uiteinelijk enkel lukken als iedereen ophoudt met te denken dat het niet lukt.

Op naar de 100 000 man! Wij hopen 1 maart!

Owjob en symphatisanten!

 

Advertenties